Spring til indhold

Det siger vores kunder

Left ImageRight Image

Nye vedligeholdelsesfri gavle

Fri for at balancere på stige.

Tre gamle trægavle i vores parcelhus i Sabro skreg løbende efter maling. Efter en tilbudsrunde valgte vi Voldum Træbyg til at skifte brædderne ud med fibercementplanker.

Det gik rigtig godt, og vi har været meget tilfredse med de flinke og dygtige unge tømrere, der blev sat på opgaven. De kørte virkelig fint sammen, og vi er meget glade for resultatet.

De to hjalp også samtidig med at reparere en tagrem, der var rådden. Det var en forsikringsskade, og man kan slet ikke se, at de har skåret det dårlige væk og sat to nye stykker i. Det er virkelig flot arbejde.
– John Thrane Pagh, Sabro

Helt ny udestue

Overslagsprisen holdt nøjagtigt
Jeg fik erstattet min gamle udtjente udestue med en helt ny. Den gamle var over 25 år gammel og i meget dårlig stand. Det regnede ind, og det tunge glastag var ved at brase sammen. Voldum Træbyg målte op og kom med et overslag på, hvad det ville koste at bygge en helt ny udestue, der var nøjagtig magen til den gamle, bare med fast paptag i stedet for glas.
Der er åbent til kip, og den er tilpasset parcelhuset, som er bygget først i 70’erne.
Voldum stod for det hele, også murer og elektrikker, og det eneste de måtte vente lidt på, var vinduerne, der blev lidt forsinkede. Jeg har været så tilfreds med det hele, og den er blevet så flot og fin. Prisen holdt helt nøjagtigt, og alt forløb meget professionelt.
– Inge Just, Randers

Ti nye garager

Erling havde styr på det
Voldum Træbyg havde totalentreprisen på hele projektet med at opføre ti helt nye garager og stod derfor ud over træarbejdet også for flere fagentrepriser blandt andet gulvstøbning og murerarbejde.
Det fungerede perfekt, og vi har været meget glade for samabejdet. Erling var grundig og meget omhyggelig med løbende at fortælle os, hvad der foregik på en måde, så vi forstod det og dermed havde mulighed for at justere tingene. Det var særligt vigtigt for os, fordi vi som andelsboligforening er adskillige bygherrer. Både tid og budget holdt hele vejen.
– Anni Mortensen, formand for Andelsboligforeningen Rosendal, Randers

Nyt lydstudie i Filmbyen Aarhus

Vi er rigtig glade for resultatet
I vores lokaler i Filmbyen Aarhus fik vi lavet nyt lydstudie. Det skulle have den helt store tur og forvandles fra et stort og helt råt, uisoleret lokale til lydtæt studie opdelt i mindre rum.
Der var selvsagt mange specielle krav til lydforholdene, og derfor havde Voldum Træbyg fra starten allieret sig med producenten af de særlige akustikdøre, -gulve, -vægge og -lofter, der skulle anvendes, og det var rigtig fint.
Hele processen gik glat, og trak kun en anelse ud, fordi der uventet kom lidt ekstra leveringstid på nogle af specialmaterialerne. Vi er rigtig glade for resultatet.
– Medindehaver Troels Kristensen, Audionation ApS

lydstudie-filmbyen

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen eller kontakt os
på tlf.: 30 80 92 00 eller kontakt@voldumtraebyg.dk

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes