fbpx
Spring til indhold

Træterrasse

Terrasser i træ er et af vores specialer.

For os er det vigtigt, at din nye terrasse matcher huset arkitektonisk samt havens indretning og omgivelser. Vi bestræber os altid på at lave bæredygtige terrasser med en lang levetid, som du kan have glæde af mange år frem. Vi rådgiver dig naturligvis også i den løbende vedligeholdelse af din nye træterrasse.

En terrasse i træ skaber en flot overgang og et skønt samspil mellem hus og have. Har du trægulve indenfor, vil du opleve, at den nye terrasse giver en forlængelse af huset. Ved at bygge din nye terrasse i træ, har vi mange muligheder for at indbygge detaljer designmæssigt, men også i forhold til praktiske løsninger som fx med indbygget lys i terrassen. 

Hvilke terrassebrædder skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke materialer du skal vælge til din terrasse, så anbefaler vi at du især overvejer 3 faktorer: budget, udseende og vedligeholdelse. 

Budget
Overvej om du har råd til at investere i noget slidstærkt træ at god kvalitet, og dermed også kan slippe for økonomi til vedligeholdelse på sigt, eller om du har et mindre budget til anlæggelse og til gengæld er villig til at bruge både tid og penge på løbende vedligeholdelse. 

Udseende
Er du mest til en naturlig patina eller en varm brunlig glød? Den varme glød opnås bedst ved at vælge en træsort som har en naturlig varm glød, for eksempel Jatoba-træ, og oliebehandle det løbende. 

Vedligeholdelse
Vil du gerne slippe for løbende vedligeholdelse, og kan du lide en naturlig patina, så anbefaler vi at du vælger en hård træsort som for eksempel lærk, der naturligt har et højt indhold af syre som naturligt beskytter mod svampesporer, derfor har det en lang levetid helt uden behandling. Med tiden får lærketræet en smuk sølvgrå patina.

Få et uforpligtende tilbud på ny terrasse

Drømmer du om en ny træterrasse? Vi kan gøre dine drømme til virkelighed.

Kontakt os for at få et godt tilbud på en ny terrasse.
Vi bestræber os på at have kort leveringstid, fordi vi ved, at du ønsker at gøre brug af din nye terrasse hurtigt muligt.

Kontakt os på tlf. 30 80 92 00 eller mail kontakt@voldumtraebyg.dk

Inspiration til ny terrasse

Måske ved du allerede lige præcis, hvordan din nye træterrasse skal se ud, eller måske har du brug for et godt råd og vejledning. Vi kommer forbi og giver vores vurdering og bud på, hvad der vil være den bedste løsning for dig og din have.

Se billederne herunder af en terrasse, vi har bygget hos en tilfreds kunde.