Spring til indhold

Døre og vinduer

Levering og montering af nye døre og vinduer

Vi er leveringsdygtige i døre og vinduer fra alle de kendte, førende producenter på markedet: KPK døre og vinduer, STM vinduer, Rationel, Velux, Velfac, Outline, STM vinduer og mange flere.  Vores forretning er placeret i Voldum, men vi kører gerne til Aarhus og resten af Østjylland, når du har brug for en kompetent tømrer til at levere og montere:

  • Døre 
  • Vinduer
  • Terrassedøre
  • Skydedøre
  • Foldedøre
  • Tagvinduer

Få monteret nye vinduer og døre af en erfaren tømrer

Med tiden kan det blive nødvendigt at udskifte vinduer og døre. Det lyder måske som en nem opgave, men det er en opgave, der kræver godt håndværk og præcision. Derudover kræver det også en god portion erfaring, som I får hos Voldum Træbyg. Faktisk har vi mere end 90 års erfaring, så når du skal have nye vinduer og døre, får du en tømrer, der er yderst dygtig til sit fag. 

En kvalitetsbevidst løsning

Når du vælger os til at montere dine nye vinduer og døre, får du en tømrer, der går op i kvalitet. Kvalitet er altafgørende for os. Vi mener, at du skal have den bedste løsning. Det sikrer dig nemlig et bedre og mere holdbart resultat.

Når du skal have monteret nye vinduer og døre, skal du ikke gå på kompromis med det gode håndværk. Vælg derfor en kompetent og kvalitetsbevidst tømrer til at montere dine nye vinduer og døre, så er du sikker på, at monteringen bliver foretaget korrekt.

Vi sætter en ære i godt håndværk. Vi kan derfor garantere dig, at du får den bedste løsning, og alle dine nye vinduer og døre får en tæt montering. En god montering er nemlig alfa omega. Det betyder, at du ikke fyrer for gråspurvene, og kulden trænger ikke ind.

Vi kan hjælpe med alle opgaver

Vi står altid klar, når du skal have monteret nye vinduer og døre. Det vil sige, at vi kan hjælpe dig med alt lige fra at udskifte et enkelt vindue, til også udskifte samtlige vinduer i huset, hvis der er behov for det. Er du ved at bygge nyt hus, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med montering af nye vinduer og døre.

Vi klarer alle typer af opgaver uanset omfanget. Du kan altid regne med os, når du skal have monteret nye vinduer og døre.

Vi kommer og giver dig et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af nye vinduer og døre, er det noget, vi sagtens kan ordne. Vi kommer hjem til dig og ser på opgaven og kommer derefter med et skræddersyet tilbud til dig.