fbpx
Spring til indhold

Om Voldum Træbyg

Din tømrer & snedker fra Voldum

Vores historie

Vi er din lokale tømrer- og snedker med base i Voldum. Vi har opgaver på hele Djursland samt bl.a. i Aarhus, Hornslet, Skødstrup, Højbjerg og Randers.

Ejvind Nielsen overtog sin mesters firma i 1950’erne, som han drev med fast hånd i over 5 årtier, mens han videregav sin viden og erfaring til de kommende generationer, heriblandt sit barnebarn Jacob Nielsen, der nu har startet firmaet Voldum Træbyg. 

De mange års erfaring i faget sikrer dig godt håndværk fra start til slut med os som partner i dit byggeprojekt. 

Få et uforpligtende tilbud på dine byggedrømme nederest på siden her.

Fasttømret stab

Hovedparten af vores ansatte har været hos os i en længere årrække og er i dagligdagen en stor hjælp og støtte for vores lærlinge og yngre stab.

Det er væsentligt for os, at videregive de håndværksmæssige traditioner til den yngre generation.

Selvom Voldum Træbyg er et moderne firma, der løser mange forskellige tømreropgaver, spiller erfaring og gode håndværkstraditioner fortsat en bærende rolle i vores firma.

Tradition og fornyelse

Mange utraditionelle opgaver er løst gennem tiderne – vi har bl.a. stor erfaring med restaurering af bindingsværkshuse, kirker og herregårde.

Vi har gennem tiderne udført restaureringsarbejde for Moesgaard Museum og Clausholm Slot samt historiske steder som Gjessinggaard Gods og Støvringgaard Kloster (begge v/Randers), og bindingsværk på Hvidsten Kro, hjemsted for den berømte modstandsgruppe Hvidsten-Gruppen.

Den teknologiske udvikling i tømrer- og byggebranchen går hurtigt. Derfor sætter vi en stor ære i at holde os ajour med de nye regler, processer og produkter der har indflydelse på vores dagligdag.

Alt sammen en viden, der kommer dig til gode, når du vælger os som din samarbejdspartner.

Jacob Nielsen
Direktør

Mail: jacob@voldumtraebyg.dk
Tlf. 41 38 07 02

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen eller kontakt os
på tlf.: 30 80 92 00 eller kontakt@voldumtraebyg.dk

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes