Spring til indhold

Tømrer på Djursland

I byen Voldum nær Hadsten og Århus har Voldum Træbyg hjemme. Herfra varetager vi projekter i store dele af Østjylland og naturligvis også på Djursland, Ebeltoft og Grenaa. Har du brug for en tømrer på Djursland, er du altså kommet det helt rette sted hen.

Læs mere om de mange opgaver i udfører her.

Vælger du os som din tømrer på Djursland, kan du roligt forvente at få et slutresultat i høj kvalitet. Vi har ca. 90 års erfaring i branchen, og denne mangeårige erfaring kommer både os selv og vores mange kunder til glæde og gavn hver eneste dag.

Vores stab er en fasttømret én af slagsen, hvor vi alle kan bidrage med vores ekspertise i forbindelse med både små og store projekter. Vi har alle stor respekt for de håndværksmæssige traditioner. Derfor går vi også meget op i at levere god kvalitet – både i forhold til vores arbejde og i forhold til vores service. Du er derfor sikret gode råd og professionel vejledning hele vejen igennem dit byggeprojekt.

Voldum Træbyg leverer kvalitet til tiden

Er du på udkig efter en kvalitetsbevidst tømrer på Djursland, kan du roligt kontakte os. Vi går til hver eneste opgave med det ene formål at levere det absolut bedst mulige resultat. Samtidig sætter vi en dyd i at levere kvalitet til tiden, og selvom det måske lyder som en selvfølgelighed at kunne levere på det aftalte tidspunkt, er det det desværre ikke.

Det sker således alt for ofte i forbindelse med byggeprojekter, at tidsplanerne bliver skubbet. Vi ved godt, at det er umådeligt frustrerende, når dette sker. Derfor efterstræber vi også i allerhøjeste grad altid at levere på det aftalte tidspunkt. Vores mangeårige erfaring er således blandt andet medvirkende til, at vi har gode forudsætninger for at vurdere omfanget af en opgave og dermed også kan lægge en realistisk tidsplan, når du vælger os som din tømrer på Djursland.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Er der brug for en pålidelig tømrer eller snedker på Djursland, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde på Djursland, og vi kan ligeledes komme på kundebesøg. På den måde får vi mulighed for at se projektet an, og du og vi kan i fællesskab komme frem til den helt rette løsning, som giver allerbedst mening for dig.

Vi kan være behjælpelige med alverdens former for tømrerarbejde, og hvad enten der er tale om en totalrenovering eller om installation af et nyt køkken, kan vi klare den. Vi går til hver eneste opgave med et højt professionelt og fagligt niveau, og derfor kan vi helt sikkert også klare din opgave på bedste vis. Er du på udkig efter en pålidelig, erfaren og kvalitetsbevidst snedker eller tømrer på Djursland, er du altså endt det helt rigtige sted.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at få opfyldt dine byggedrømme.