fbpx
Spring til indhold

Tømrer i Favrskov Kommune

Hos Voldum Træbyg er vi specialister i diverse tømrer- og snedkeropgaver, og vores dygtige tømrere tillader på ingen måde et halvfærdigt produkt eller lappeløsninger. Vi tilbyder udelukkende komplette serviceydelser, der fuldt ud dækker dine behov og løser dine problemer til UG med kryds og slange.

Læs mere om de mange opgaver i udfører her.

Søger du en kompetent og erfaren tømrer i Favrskov Kommune eller omegn til at klare et specifik byggeprojekter, er vi altid leveringsdygtige med en perfekt og skræddersyet løsning. Vores tømrere arbejder dedikeret, grundigt og leverer altid til tiden, hvilket er din garanti for et slutprodukt, der giver fuld tilfredshed for pengene. 

Kort sagt er Voldum Træbyg den perfekte løsning for dig, der mangler en pålidelig tømrer til at klare det hårde arbejde for dig, som hverken ønsker at gå på kompromis med kvalitet eller rettidighed.

Pålidelig kvalitetsservice til tiden – med lang erfaring på CV’et

Hos Voldum Træbyg er rettidig omhu en af vores kerneværdier, hvilket betyder, at vi gør en stor dyd ud af at kunne levere det bestilte arbejde til tiden – hver gang. Og det er din garanti for, at samtlige af vores tømrere leverer serviceydelser og klarer din specifikke opgave til det aftalte tidspunkt. Du behøver således aldrig at bekymre dig om unødig ventetid, overskredne eller glemte aftaler, irriterende spild og lignende problemstillinger, der kan sænke processen i forbindelse med dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Vores team af tømrere i Favrskov Kommune og omegn garanterer dig et veludført stykke arbejde lige til den tid, du ønsker – hvis ikke før. Alle vores tømrere har årelang erfaring inden for faget og er specifikt skolet i principper som punktlighed, overholdelse af deadlines og behandling af enhver opgave med samme høje standard og kvalitetsniveau.

Sagt på godt, gammeldags jysk: Hos os er en aftale en aftale, og du kan altid forvente en ærlig, pålidelig og sikker håndtering af dine bestillinger og opgaver.

Skræddersyede 1:1-løsninger – efter dine behov

Hos Voldum Træbyg leverer vi 100 % skræddersyede løsninger til alle vores kunder. Vores tømrere i Favrskov Kommune og omegn er altid lydhøre over for dine særlige behov og ønsker, og de eksekverer effektivt herefter, så du får et slutresultat, der stemmer overens med dine forestillinger i et 1:1-forhold.

Vores opgavetyper og kundeportefølje spænder vidt og bredt, og der er ikke den bestilling, vi ikke kan håndtere. Vi behandler ordrer fra alle typer af kunder – både privatpersoner, der skal have ordnet noget i deres private bolig og store såvel som små virksomheder, der skal have bygget nyt, renoveret eller lignende.

Vores tømrere i Favrskov Kommune kommer direkte ud til dig med ekspresfart og forlader ikke matriklen, før arbejdet er færdiggjort til perfektion – hver gang. Vi møder alle vores kunder med stor åbenhed, venlighed og imødekommenhed, og vi går altid til enhver type opgave med en dybt professionel og dedikeret indstilling. Vi leverer klar og tydelig kommunikation, så der aldrig opstår uoverensstemmelser, misforståelser eller uafklarede forhold. Du er således altid garanteret klare linjer fra opgavens start og indtil det færdige slutprodukt, og vi sørger for forventningsafstemning igennem hele processen med tæt dialog. Skulle der opstå nye behov, ønsker om ændringer i aftalen eller ekstra opgaver, er vi selvfølgelig tilpasningsdygtige og omstillingsparate efter aftale.
– Dét kalder vi skræddersyede 1:1-løsninger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Står du og mangler en kompetent tømrer i Favrskov Kommune, som kan varetage din specifikke opgave effektivt og grundigt nu og her, må du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Hos Voldum Træbyg står vores team af erfarne Århus-tømrere altid til din rådighed, og vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet – uanset hvad dit behov måtte være inden for tømrer- og snedkerfeltet.

Du kan kontakte Erling på telefon 30 80 92 00 eller henvende dig pr. mail på erling@voldumtraebyg.dk eller via kontaktformularen herunder. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, så vi kan få os en snak om dine behov – vi garanterer dig gode kvalitetsløsninger.

Vi ser frem til at høre fra dig!