Spring til indhold

Tømrer i Risskov

Nær Hadsten og Århus ligger byen Voldum. Her har Voldum Træbyg hjemme, og herfra varetager vi opgaver på Djursland og i store dele af Østjylland. Har du brug for en pålidelig tømrer i Risskov, kan vi dermed helt sikkert også være behjælpelige.

Læs mere om de mange opgaver i udfører her.

Vores fasttømrede stab er alle højtuddannede og kvalitetsbevidste. Vi har stor respekt for de håndværksmæssige traditioner, og vi sætter en dyd i at levere gode kvalitetsresultater hver evig eneste gang. Vi går ganske enkelt ikke på kompromis på dette punkt, og har du brug for en kvalitetsbevidst tømrer i Risskov, er Voldum Træbyg derfor et godt bud.

Vi har mange års erfaring i branchen, og dette er naturligvis også med til at bidrage til den høje kvalitet i vores arbejde. Faktisk har vi været i tømrer- og snedkerfaget i ca. 90 år, og derfor kan vi vist efterhånden godt tillade os at kalde os specialister. Vil du have løst din opgave af erfarne tømrere i Risskov, er du altså endt det helt rette sted.

Professionelt tømrerfirma med sans for god kvalitet

Vi vægter professionalisme utroligt højt, og dét er naturligvis med til at sikre dig et godt resultat, når du vælger os som din tømrer i Risskov. Samtidig betyder vores udprægede professionelle tilgang til vores projekter også, at du kan forvente, at vi leverer til tiden.

At kunne levere til tiden lyder måske nok som en bagatel eller en selvfølgelighed, men desværre sker det alt for ofte i forbindelse med byggeprojekter, at tidsplaner bliver skubbet. Det er utroligt frustrerende, og derfor gør vi også meget ud af at kæmpe imod denne tendens. Vi vurderer således altid hver eneste opgave nøje og lægger derefter en realistisk tidsplan. Dermed kan du være ganske rolig og forvente, at projektet er færdigt til tiden, når du vælger os som din tømrer i Risskov.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud

Har du brug for en pålidelig og erfaren tømrer i Risskov? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os hos Voldum Træbyg. Vi kan varetage både små og store opgaver, og vi kan hjælpe med alt lige fra at bygge nyt badeværelse til at bygge helt nye tilbygninger. Uanset hvad du måtte have brug for en tømrer i Risskov til, kan vi klare den.

Kontakt os allerede i dag for at få et ganske uforpligtende tilbud på netop din opgave. Du må naturligvis endelig heller ikke holde dig tilbage, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for gode råd og vejledning. Vi deler gerne ud af vores viden og sidder klar til at hjælpe dig hele vejen igennem dit byggeprojekt.

Er der brug for det, kan vi ligeledes komme på besøg i Risskov. På den måde kan du og vi i fællesskab gennemgå forskellige muligheder og finde frem til den absolut bedste løsning i dit specifikke tilfælde. Vi er din servicemindede tømrer i Risskov.