Spring til indhold

Tømrer i Skødstrup

Voldum Træbyg har hjemme i byen Voldum nær Hadsten og Århus. Herfra varetager vi opgaver på Djursland og i store dele af Østjylland – heriblandt naturligvis i Skødstrup. Har du brug for en pålidelig tømrer i Skødstrup, er du derfor kommet det helt rigtige sted hen.

Læs mere om de mange opgaver i udfører her.

Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor kan du også forvente et virkeligt solidt resultat, når du vælger os til opgaven. Faktisk har vi været i tømrer- og snedkerfaget i ca. 90 år, og derfor tør vi efterhånden godt kalde os selv specialister på området. Vi har desuden en fasttømret stab, som vi forventer skal køre forretningen videre i de næste mange år.

Vores stab består højtuddannede og erfarne tømrere, som hver især kan være med til at løse netop din opgave på allerbedste vis. Vi arbejder sammen som et team og bidrager med hver vores ekspertise til at løse en given opgave. Det, tror vi på, giver det bedste resultat i sidste ende, og det er netop vores mål. Vi vægter kvaliteten utroligt højt og efterstræber altid at levere gode, solide resultater til vores mange kunder.

Skødstrup: Tømrer med sans for den gode kvalitet

Vi er en samling stolte tømrere, som vægter de håndværksmæssige traditioner meget højt. Derfor går vi ganske enkelt heller aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller service. Vi vil levere et godt resultat hver evig eneste gang – ganske enkelt – og derfor kan du også roligt vælge os som din tømrer i Skødstrup.

Samtidig sætter vi en dyd i at overholde vores tidsplaner. Det lyder måske simpelt, men desværre sker det alt for ofte i forbindelse med byggeprojekter, at tidsplanerne bliver rykket. Vi ved, at dette er enormt frustrerende, og derfor kan du også forvente, at vi leverer til tiden, hvis du vælger os til at varetage din tømreropgave i Skødstrup. Vores mangeårige erfaring gør blandt andet, at vi har gode forudsætninger for at vurdere omfanget af en konkret opgave, og derfor holder vi os også til vores tidsplaner.

Har du brug for en pålidelig og kvalitetsbevidst tømrer i Skødstrup, som faktisk leverer til tiden? Så er Voldum Træbyg et godt bud. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken tømrer- eller snedkeropgave du har brug for at få løst i Skødstrup, kan vi helt sikkert være behjælpelige med det. Vi varetager mange forskellige typer opgaver og kan eksempelvis både være behjælpelige med totalrenoveringer og tilbygninger. Ligeledes kan vi hjælpe, hvis der eksempelvis skal bygges nyt køkken eller nyt badeværelse.

Har du brug for en tømrer i Skødstrup, må du derfor endelig heller ikke tøve med at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige nøjagtig din opgave, uanset hvad denne indebærer. Ligeledes tager vi gerne på kundebesøg, så vi i fællesskab kan vurdere opgaven og finde frem til den absolut bedste løsning. Vi ønsker at starte en dialog om, hvordan vi kommer allerbedst i mål, og derfor sidder vi også klar til at besvare eventuelle spørgsmål samt give gode råd og vejledning hele vejen igennem processen.